NIET DROMEN MAAR DOEN!

LOMI LOMI HAWAIAANSEMASSAGE
 
Afbeelding invoegen

Lomi Lomi is meer dan een massage zoals we die hier in het westen kennen. Lomi Lomi is gebaseerd op de oude kennis dat we één zijn met alles dat leeft. Wanneer we in ons leven met fysieke of emotionele problemen te maken krijgen, kan dit als gevolg hebben dat we'uit balans raken'.

Een lomi-sessie, gegeven in de koesterende en omarmende aloha spirit van Hawaii, kan je weer in contact brengen met de onbegrensdheid van je 'uhane', je 'spiritgreatness'.

Lomi Lomi is een weldadige vorm van massage, vol compassie, warmte en gratie. Tegelijkertijd is het een krachtig middel om in contact te komen met onopgeloste thema's in ons leven. Een Lomi Lomi helpt fysieke, emotionele en mentale stress los te laten; blokkades te helen om zo de weg vrij te maken voor een harmonieus en energiek leven.

Uitgevoerd met het zachte deel van de onderarmen wordt degene op de massagetafel behandeld met warme olie en lange ritmische vloeiende strokes over het hele lichaam.

Tijdens de behandeling wordt het lymfesysteem geactiveerd en gereinigd, de bloedsomloop gestimuleerd, en de spieren zodanig behandeld dat stress en overbelasting kunnen worden losgelaten.

Tegelijkertijd komt tijdens een lomi-sessie de actieve geest tot rust, zodat ruimte ontstaat voor het loslaten van overtuigingen en herinneringen die je niet meer van dienst zijn. Een Lomi Lomi is een ritueel toegesneden op de individuele behoefte.

Een Lomi Lomi kan ruim twee uur duren. Voor bijzondere gelegenheden zoals verjaardag, huwelijk etc., is het mogelijk om langere sessies af te spreken.
 
Massage-Prijs: is alleen te boeken voor een gehele lichaam massage; 60 minuten massage  € 60,00